Práve hráme

07/11/2018

Slovenka Jana Kondelová pracuje v produkčnom tíme nového filmu Volanie divočiny s Harrisonom Fordom


Uspeli vo svete, doma ich nepoznáme! Každú stredu v premiére (repríza v sobotu) Oli Džupinková predstavuje Slovákov, ktorí žijú v zahraničí. Ďalšie tipy môžete posielať na slovacivzahranici@expres.sk.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Jana Kondelová, produkčná v LA

Jana Kondelová pochádza zo Serede. Vyštudovala žurnalistiku v Nitre, stážovala a pracovala vo viacerých slovenských médiách. Posledných 5 rokov žije v Los Angeles a pracuje ako produkčná pre spoločnosť 21st Century Fox. Po takmer 8-mesačnom kurze angličtiny vyštudovala film West Los Angeles College. Už počas školy dostala možnosť pracovať na menších projektoch, najskôr ako asistentka, ale postupne sa prepracovala do produkcie.

Bolo to náročné, ale oplatilo sa! Slovenka Jana Kondelová väčšinou pracuje na hereckých zmluvách, ale s jej prácou súvisí množstvo úloh. Pracovala na seriáloch Posledná loď – The Last Ship alebo na seriáli Station 19, čo je spin-off seriálu Klinika Grace. Teraz robí na celovečernom filme Volanie divočiny s Harrisonom Fordom. Je to známy príbeh Jacka Londona o psovi Buckovi, ktorý sa stal vodcom vlčej svorky v divočine. Natočených bolo už viacero filmov a teraz sa točí ďalší.

Foto: Archív Jana Kondelová

#olidzupi

Nadácia Dobrý skutok