Práve hráme

26/10/2018

Album rusínskych ľudoviek Štefana Šteca trhá rekordy predaja


Rusínsky Karel Gott ide na svoje prvé turné! Štefan Štec, ktorý si vyslúžil túto prezývku, očaril publikum v šou Zem spieva a odvtedy aj naďalej dokazuje, že je naozaj výnimočným umelcom. Rusínske ľudové piesne v jeho podaní sú doslova trhákom.

Album „Poleťiv by’m na kraj svita“ pred pár mesiacmi pokrstila Ľubica Čekovská a stále sa drží na prvých priečkach v rebríčku predaja. Mladý hudobník ide na svoje prvé turné, kde nielenže zaspieva piesne z albumu, ale predstaví aj novinky. Ako hostí si zavolal Petra Biča s kapelou a Ľubicu Čekovskú. Turné Štefana Šteca bude nádherne temperamentné, nenechajte si ho ujsť!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Rusínske ľudovky sú v kurze! Postaral sa o to charizmatický Štefan Štec, ktorý ich zviditeľnil už počas súťaže „Zem spieva“. Publikum strhol natoľko, že dodnes rado objavuje čaro tejto krásnej hudby. Jeho album „Poleťiv by´m na kraj svita“ je na trhu už pár mesiacov a stále je v kurze.

„Predaj prekonal moje očakávania. Stále sa drží na prvých priečkach na Slovensku a to mu konkuruje populárna hudba známych interpretov! Mám nádhernú spätnú väzbu nielen od Rusínov či východniarov, ale od ľudí z celého Slovenska. Dokonca si ho ľudia zaobstarali aj do zahraničia. Veľa CD putovalo do USA, kde žije množstvo našich krajanov, ale v poslednom čase začína rezonovať napríklad aj na Ukrajine. CD sme sa snažili nahrať tak, aby bolo aj o niekoľko rokov stále aktuálne a prispelo k uchovávaniu možno už aj zabudnutých piesní,“ vysvetľuje Štefan Štec.

Štefan Štec – Poleťiv by’m na kraj svita tour 2018: 

06.11. 2018 Prešov, Kino Scala
10.11. 2018 Lučenec, Tančiareň a pivovar Franz
15.11. 2018 Bratislava, Ateliér Babylon

Viac info
Mobilné aplikácie Rádia Expres