Práve hráme

25/10/2018

Pozor! Na scéne máme novú fresh slovenskú kapelu The StreetGroove


S pesničkou Gotta Do It vtrhla na slovenskú scénu kapela The StreetGroove. Kapela je nová, ale tvoria ju skúsení muzikanti a jej príbeh je až neuveriteľný. Zoznám sa s šikovnými chalanmi a ich skvelou novinkou:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Za projektom stojí skúsený hudobník a producent Lukáš „Kolja“ Kolivoška, ktorého si pamätáme hlavne ako člena IMT Smile. Na nejaký čas sa stratil zo scény.

„Myslím, že jedenásť rokov pôsobenia v takej veľkej kapele ako IMT Smile je také, že si potom človek potrebuje aj chvíľku oddýchnuť,“ vraví Kolja. „Nazval by som to povinným odpočinkom, kedy som si išiel na farmu zrovnať hlavu, myšlienky, dušu a trochu prísť na to, kto som, pre koho tu som, kde som a kam patrím.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Na skladbe Gotta Do It sa podieľali všetci členovia kapely, no prvotný nápad a text priniesol spevák Dominik. Je zaujímavé, že anglický text spieva chalan s rýdzo slovenským menom Haluška. Klip k pesničke natočil špičkový režisér Jaroslav „Jaris“ Vaľko, ktorý je podpísaný pod množstvom klipov slovenských top interpretov.
A tento sa mu fakt vydaril.

Mobilné aplikácie Rádia Expres