Práve hráme

22/10/2018

Čo si dá na večeru kuchár, keď príde domov?


Čo si dá na večeru kuchár, keď po celodennom varení príde domov? Skutočne má reštaurácia uvarených 5 polievok, ktoré ponúka v jedálnom lístku?
Dokážu v reštaurácii spoznať komisára Michelinskej hviezdy, ktorá je puncom kulinárskej kvality? Sú špičkoví kuchári na Slovensku kamoši?

Nielen tieto otázky už dlhšiu dobu zaujímajú Ďura z Hemendexu. Podľa hodnotiteľov Gurmán na Slovensku sa najlepšou tematickou reštauráciou na Slovensku stal Gašperov Mlyn z Batizoviec a jej kuchár Jozef Breza je v TOP 5 kuchárov na Slovensku pre tento rok. A práve kuchár z Gašperovho Mlyna Jozef Breza, sedel s Ďurom v štúdiu a odpovedal a odpovedal a odpovedal.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Mobilné aplikácie Rádia Expres