Práve hráme

03/10/2018

Odúva sa tvoje dieťa? Miro Jaroš ho to odnaučí!


Vďaka videoklipu Balón od Mira Jaroša všetky deti na Slovensku zistia, že zdúvať sa nie ja až taká zábava. Svoje o tom vie aj Lucka, hlavná hrdinka najnovšieho videoklipu, ktorá na svoje nafukovanie sa doplatí tak, že svojim kamarátom uletí. Tí ju však zachránia a Lucka pochopí, že sa zdúvať nepotrebuje. Pusti svojej ratolesti video:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Veľa rodičov mi písalo, že majú problém s deťmi, ktoré keď nedostanú to, čo chcú, zvyknú sa zdúvať. Kamarátka mi povedala, že jej dcéru vtedy volá balón a nápad na pesničku bol na svete,“ prezradil Miro, ktorý k chytľavej pesničke nakrútil aj zábavný videoklip. „Hneď som mal predstavu, že sa nám v klipe musí hlavný hrdina – balón nafúknuť tak, že takmer uletí. Realizácia tejto predstavy bola vcelku náročná, no vďaka špeciálnemu obleku sme našu Lucku naozaj na chvíľu nafúkli. Zvyšok je šikovná práca postproduckie a režiséra Štefana Leloviča,“ doplnil.

Skladba Balón je druhým singlom z albumu Pesničky pre (ne)poslušné deti 3, ktorý vyšiel 1. júna v tomto roku. Aktuálne spevák vyrazil na svoje jesenné turné a pracuje na dokončení prvného vianočného DVD pre deti.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Nadácia Dobrý skutok