Práve hráme

05/06/2018

5 dôvodov, prečo si stiahnuť aplikáciu Rádia Expres


V dnešnej uponáhľanej dobe aplikácie zažívajú veľký boom. V mobiloch chceme mať všetko poruke a rýchlo dostupné. Veríme, že aj s našou aplikáciou budete mať všetko hneď k dispozícii. Pripravili sme pre teba 5 dôvodov, prečo by ste si mali stiahnuť tú našu:

1. Rádio Expres spustíte dvomi klikmi
Nemusíš vyťukávať žiadnu www stránku, ani sa nikde prihlasovať. Stačí si kliknúť na ikonu aplikácie a stlačiť play. Nepremeškáš tak žiadne hity a relácie.

2. Personalizovaný playlist
Posledných 10 odohraných piesní nájdeš vždy v appke, takže ak sa ti nejaký hit ktorý hráme páči a nevieš, od koho je, stačí sa pozrieť do mobilu :). Z obľúbených songov si potom môžeš vytvárať playlist, pesničku stačí pridať do oblúbených a zoznam songov zostane uložený v položke Obľúbené. Taktiež nám môžeš dať vedieť, či sa ti song, ktorý hráme páči, alebo nepáči.

3. Podcast
V sekcii Podcast nájdeš uložené všetky naše relácie, z ktorých robíme podcasty. Neuniknú ti tak žiadne správy alebo talkshow.

4. Súťaže a rýchlosť
Všetky súťaže nájdeš(prekvapivo😉) v sekcii Súťaže. Každý deň hráme o zaujímavé ceny: finančné výhry, pobyty, techniku, zájazdy… Stránky sa v appke načítavajú rýchlo, takže stačí pár klikov na vyplnenie formulára a si v hre.

5. Novinky
Každý deň na našej stránke a sociálnych sieťach prinášame hudobné novinky, zábavu a spravodajstvo. Všetky sociálne kanály a novinky sú v aplikácii Rádia Expres na jednom mieste.


Aplikácia Rádio Expres

To najlepšie z Rádia Expres si môžeš pohodlne pozrieť a vypočuť vo svojom mobile či tablete. Hlasuj za svoju obľúbenú skladbu, vytváraj playlisty, počúvaj archív relácií a spravodajstva a nenechaj si ujsť žiadnu novinku z webu a našich sociálnych sietí.

Android aplikáciu SŤAHUJ TU
iPhone aplikáciu SŤAHUJ TU
Windows aplikáciu SŤAHUJ TU

Aplikácia Dopravný servis

Stiahni si Dopravný servis od Expresu a cestuj každý deň v pohode. Aktuálne informácie o dopravných obmedzeniachvo vašom okolí priamo na mape, možnosť vypočuť si aktuálny dopravný servis z vysielania, nahlásenie udalosti priamo z aplikácie.

aplikacia_ds

Android aplikáciu SŤAHUJ TU
iPhone aplikáciu SŤAHUJ TU

Ak máš k appke akékoľvek pripomienky, nápady alebo si našiel nejaký technický problém, budeme radi, ak sa nám ozveš na adrese expres@expres.sk.

Mobilné aplikácie Rádia Expres