Práve hráme

12/06/2018

Vyhraj účasť na jedinečnej L’Étape du Tour so značkou ŠKODA


Oficiálny partner Tour de France, automobilová značka ŠKODA, poskytla piatim cyklistickým nadšencom možnosť vyskúšať si jednu z etáp legendárnych pretekov na vlastné nohy!

Od 12.6. do 20.6. sa mohli všetci fanúšikovia bicyklovania prihlásiť do našej súťaže a zabojovať o možnosť vyskúšať si jednu z etáp Tour de France na vlastné nohy.

Zo všetkých prihlásených súťažiacich bolo následne vybraných 10 finalistov, ktorých úlohou bolo v piatok 22.6. vo fitness centre GOLEM CLUB RELAXX v Bratislave odjazdiť 100 kilometrov na profesionálnom stacionárnom bicykli.

Prvých 5 finalistov, ktorí vo finále dosiahli najlepší čas, získalo hlavnú výhru od značky ŠKODA – účasť na štarte jedinečnej L“Étape du Tour v nedeľu 8. júla. Trasa tento rok kopíruje 10. etapu Tour de France a výhra zahŕňa dopravu výhercov aj s vlastným bicyklom do Ženevy, vrátane ubytovania a polpenzie na dve noci.

A takto to dopadlo – jedinečnú L“Étape du Tour si na základe svojich dosiahnutých výsledkov na vlastné nohy vyskúšajú:

  1. Marek z Dunajskej Lúžnej s časom 1 hodina a 52 minút
  2. Filip z Rimavskej Soboty s časom 1 hodina a 53 minút
  3. Tomáš z Rimavskej Soboty s časom 1 hodina a 56 minút
  4. Radovan spod Tatier s časom 2 hodiny
  5. Filip z Bratislavy s časom 2 hodiny a 12 minút

Pozri si video a fotky z priebehu veľkého cyklistického finále:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

O L’Étape du Tour

Aj amatérski cyklisti majú svoju Tour!

Viac info o trase

ŠKODA a cyklistika

Spojenie značky ŠKODA s cyklistikou siaha hlboko do minulosti. Napokon, už jej zakladatelia, Václav Laurin a Václav Klement, začínali s výrobou bicyklov.
Pred štrnástimi rokmi sa ŠKODA stala partnerom najpopulárnejších cyklistických pretekov na svete – Tour de France a Vuelty. ŠKODA je taktiež stabilným partnerom slovenskej cyklistiky. Aktívne podporuje najväčšie podujatie v cestnej cyklistike OKOLO SLOVENSKA a zastrešuje tiež sériu prestížnych horských maratónov pod názvom ŠKODA BIKE OPEN TOUR.

Viac info
Nadácia Dobrý skutok