Práve hráme

09/05/2018

Netradičná novinka od Martina Madeja. Padajú v nej hviezdy


Po roku vydáva Martin novú pieseň, ktorá je od jeho predošlej tvorby úplne odlišná a to najmä v tom, že je v slovenčine. Martin si text k tejto skladbe napísal sám. „Texty si píšem už dlhšie, ale toto je prvý slovenský text, ktorý som chcel pustiť medzi ľudí“. Pozri si video:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Pri piesni Orion ide o modernú produkciu so spevom v slovenčine. Celkovo ide o jedinečný song, keďže podobných hudobných produkcii na Slovensku až tak veľa nevychádza. Pesnička má veľmi zaujímavé outro, ktoré si určite stojí za to vypočuť. Na samotnej pesničke pracoval Martin Maxo Šrámek (LittleBeat Studio) v tandeme s Adamom Kurucom. „S Maxom a LittleBeat štúdiom to je už moja 4. spolupráca. Tentokrát veľkou mierou prispel aj megatalentovaný Adam Kuruc, ktorý prišiel s hudbou a príbehom o tom ako ležal pod nebom plným hviezd a tešil sa z tej krásy až kým si neuvedomil, že toho prázdna a tmy medzi hviezdami je viac ako hviezd. To bola pre mňa asi najväčšia inšpirácia aj pri písaní textu“ tvrdí Martin.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Videoklip k piesni nakrúcal Štefan Lelovič a o réžiu sa postaral Richard Raiman a samotné video sa nakrúcalo vo vyľudnených uliciach Bratislavy neskoro v noci a skoro ráno. „Klip sme natočili za jednu noc. Stalo veľa námahy vyľudniť nočnú Bratislavu, takže ktokoľvek za to môže, v mene celého štábu mu ďakujem veľmi pekne. S nápadom na klip prišiel Rišo Raiman, môj dlhoročný priateľ, s ktorým vždy rád spolupracujem, lebo je zárukou dobrého výsledku.“ hovorí Martin.

„Čím ďalej tým viac prestávam byť presvedčený o potrebe albumu v dnešných singlových a youtubeových časoch. Ale onedlho vydám svojho prvorodeného syna, na ktorého sa veľmi teším.“

Zdroj: PRmanagement

Mobilné aplikácie Rádia Expres