Práve hráme

18/04/2018

Richard Pánik skončil vo väzení. Ovplyvní to jeho budúcu kariéru v NHL?


Slovenského hokejistu Richarda Pánika zatkla polícia v americkom meste Scottsdale v štáte Arizona. Pánik odmietol napriek výzve opustiť podnik s názvom Bevvy, pričom bol podľa polície opitý. Informáciu priniesol portál abc15.com.

Polícia v Scottsdale uviedla, že 27-ročného Pánika zatkla a obvinila ho z priestupku. Incident sa mal stať ešte 8. apríla o 20:50 večer arizonského času. Podľa polície bol Pánik počas preverovania policajnými dôstojníkmi opitý. Slovenského hokejistu následne previezli do väznice v Scottsdale City a neskôr ho prepustili.

„Vieme o tomto incidente a stále zbierame o ňom informácie. V súčasnosti sa viac k tomuto nebudeme vyjadrovať.“ vyhlásilo vedenie klubu pre portál abc.15.com.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Pánik len nedávno oznámil generálnemu manažérovi slovenskej hokejovej reprezentácie Miroslavovi Šatanovi, že neposilní tím na MS v Dánsku, pretože s manželkou čakajú prírastok do rodiny. V tejto sezóne odohral 72 zápasov, v ktorých nazbieral 35 bodov za 14 gólov a 21 asistencií. Stal sa najproduktívnejším Slovákom v NHL 2017/2018 po základnej časti. Ročník odštartoval v Chicagu, neskôr ho vymenili do Arizony.

https://www.youtube.com/watch?v=1PNcr5fnciU

Zdroj: TASR

Nadácia Dobrý skutok