Práve hráme

10/04/2018

Clean Bandit mieria na Slovensko!


Už 9. augusta si ich budeme môcť užiť v Seredi!

Hudba skupiny Clean Bandit prináša strhujúce spojenie elektropopu aj vážnej hudby. Trio okamžite zaujalo debutovým albumom New Eyes z roku 2014. Singel Rather Be s Jess Glynne ich v roku 2014 vystrelil na najvyššie priečky svetových hitparád a predajov a koncom leta budú u nás!

Svoj aktuálny koncertný program predstavia aj na Slovensku 9. augusta 2018 v Zámockom parku v Seredi v rámci série letných koncertov nazvaných IN CASTLE.

Clean Bandit priebežne zverejňujú dokonalé popové single a aktívne koncertujú. Hudobní kritici ich dlhodobo označujú za výrazných tvorcov hitov a oceňujú prekračovanie bariér medzi žánrami. Vydanie druhého albumu má skupina vraj v pláne v tomto roku.

Clean Bandit vo svojich piesňach prinášajú množstvo zaujímavých vokálnych spoluprác. Podľa obrovskej sledovanosti videoklipov, ktorá sa v súčasnosti dostala cez tri miliardy zhliadnutí, publikum „Čistotného Banditu“ miluje snáď všetky „jeho“ rádiové hity. Svedčia o tom takmer dve miliardy videní skladby Rockabye s hlasmi rappera Seana Paula a speváčky Anne-Marie, alebo napríklad aj pieseň Symphony so švédskou speváčkou Zarou Larsson, ktorú si diváci vypočuli viac ako 650-miliónkrát. Piesne Clean Bandit sú známe aj zo slovenského rozhlasového éteru.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Kúpiť vstupenky na Clean Bandit FB udalosť IN CASTLE / Clean Bandit
Nadácia Dobrý skutok