Práve hráme

19/03/2018

Mladučká Sabrina Carpenter a Jonas Blue vydávajú novinku Alien


Hitmakerská dvojica americká speváčka Sabrina Carpenter a multiplatinový britský DJ, producent a skladateľ Jonas Blue vydávajú singel Alien.

„Song je o tom, ako mimozemským pocitom môže byť, keď sú vaše emócie tiež vašou pascou. Text je inšpirovaný slovami, ktoré sa nám honia hlavou, keď si nie sme istí našim vzťahom,“ komentuje singel Sabrina. „Je to love song, ale ide oveľa hlbšie do metaforických rovín,“ dodává Jonas. Vypočujte si novinku Alien:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Len osemnásťročná Sabrina Carpenter hudobne debutovala už v päťnástich rokoch. O rok neskôr vydala album, ktoré sa stalo zlatým a prvý krát vypredala turné po Spojených štátoch. Následovalo účinkovanie s Arianou Grande na jednom pódiu, TOP 40 radio hit Why a pozvánky do prestížnych talk show. Sabrina momentálne pracuje na svojom treťom albume. Jonas Blue od svojho debutového megahitu Fast Cars obdržal mnohonásobné platinové ocenena, niekoľkokrát obsadil predné priečky hitparád, na Spotify si pripísal cez 2 miliardy streamov, vystupoval na najväčších svetových festivaloch, ako je napríklad Tomorrowland alebo Lollapalooza a do Británie predal viac singlov než Clean Bandit, Ellie Goulding, Olly Murs alebo Zayn Malik.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

https://www.instagram.com/p/Bgbp-J1Fybs/?taken-by=sabrinacarpenter

Mobilné aplikácie Rádia Expres