Práve hráme

02/03/2018

Víťazi Rockovej maturity Bullet Holes predstavili nový videosingel Horí!


„Tak ako strela, rovno do tela, do srdca zvaného rock n roll „ – úryvok z textu mladej bratislavskej kapely Bullet Holes, zloženej zo samých krásavcov. Nikto o nich nikdy nepočul a potom vyhrali súťaž Rocková Maturita, kde suverénne porazili vyše 70 oveľa skúsenejších kapiel.

Žiadna z nich neprotestovala, bolo to jasné. Odvtedy uplynul už nejaký čas a táto štvorčlenná formácia ho trávila hraním po koncertoch, festivaloch a zimu prežívajú v tvorivom a štúdiovom prostredí u Juraja Kupca v jeho štúdiu Kupec Records na Záhorí. Prvým singlom k debutovému albumu ktorého vydanie je naplánované na jar, je skladba HORÍ!.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Milujeme rock a s Ďurim sa nám spolupracuje vynikajúco, jeho vklad do aranžmánov, kde trafí zvuk, ktorý len hmlisto pomenujeme, nám je veľkou pomocou.“ hovorí Peter Horony, líder a spevák kapely a pokračuje „pri natáčaní klipu sme zažili hromadu srandy a skvelé pracovné prostredie, aj vďaka Marekovi Balážovi, ktorý klip produkoval. Zaseknutý výťah, nerozopínateľná podprsenka, spolupráca publika počas live točenia a veľa iných, skvelých príhod, bol ozajstný rokec.“

Pilotný singel HORÍ! je vonku a chalani veria, že si nájde cestu k vašim srdciam.

[fb_page_like url=“https://www.facebook.com/bulletholesband/“]
Nadácia Dobrý skutok