Práve hráme

14/02/2018

Emily & Justice predstavujú valentínsku hymnu Práve v tejto chvíli


Spevácke duo Emily & Justice si na Valentína pre fanúšikov pripravilo romantickú lahôdku! Klip na ich úspešnú skladbu Práve v tejto chvíli sa nakrúcal takmer dva roky. V klipe okrem speváčky Emily a amerického černošského hudobníka Justice-a účinkuje päť párov a režisér použil aj zábery svadobných videí. Z piesne Práve v tejto chvíli sa stala neoficiálna svadobná hymna, jej lyric klip má na youtube takmer štvrť milióna videní! Pozrite si romantický videoklip Práve v tejto chvíli:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Krásna speváčka Emily a jej americký kolega Justice majú na konte už viacero megaúspechov. Ich skladba Borovička už má takmer 6 miliónov videní a je jednou z nahranejších skladieb na slovenských zábavách, svadbách či a kluboch. Hitom sa stala aj v Českej republike, kde ju denne hrajú na želanie v rádiách. Nezaostáva ani pieseň Milý môj, v ktorej klipe účinkoval Ibrahim Maiga. Na Valentína prichádza dvojica s najromantickejším klipom roka!

„Klip na skladbu Práve v tejto chvíli sa nakrúcal super. Bol to asi náš najrýchlejší klip, čo sa týka našich záberov – Justice-a a mňa. Ale ostatné „svadobné“ zábery zbieral režisér takmer dva roky,“ vraví sympatická Emily.

Mobilné aplikácie Rádia Expres