Práve hráme

13/02/2018

Majself a VeronikaS spolu v emotívnej skladbe Tanec v daždi


V súčasnosti najžiadanejší raper na Slovensku Majself vypúšťa do éteru úplne inú skladbu, na akú sme u neho zvyknutí. Po hite s českým spevákom Benom Cristovaom Talizman, či raperom Kalim Žijem to pre, tesne pred Valentínom, sviatkom všetkých zaľúbencov spojil svoj hlas s talentovanou speváčkou Veronikou Strapkovou v skladbe Tanec v daždi. Pozrite si krásnu novinku:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Prvotný základ skladby bola gitara ktorá sa nahrala s Petrom Bulikom u DJ Petra Panna, dvorného Dj-a rapera Kaliho. Následne skladba poputovala do rúk mladému, šikovnému producentovi Stanovi Hudecovi alias Hoodini. „Veľa ľudí hľadá ideálny vzťah, ale pri prvých problémoch utečie preč. Väčšinou preto, že partner nebol dokonalý a vzťah dostatočne silný. Nikto ale nie je dokonalý… Ani nikdy nebude a pokiaľ čakáš, že vzťah bude silný bez toho, že ho silným spravíte vy, tak je to utópia. Každý prekonaný problém je však jak další spoločný skill. A keď sa naučíš tancovať v daždi a dýchať aj keď je búrka, tak to má šancu. Šak je fajn keď občas prší nie?“, vyjadruje sa k songu raper Majself.

Samotný videoklip sa natáčal dva chladne januárové dni vo Viedni na rôznych lokalitách. O celkový vizuál skladby sa opäť postaral jeho dvorný režisér Dušan Krajčovič. Samozrejme s Veronikou S a Majselfom nakrúcali spoločné obrazy vo viedenskom zábavnom parku – Prater, čo je tiež prepojené s pointou skladby Tanec v daždi.

„Vybral som túto lokalitu aj preto, že vzťah je niekedy ako kolotoč, raz si hore, raz dole…, ale keď ste na to dvaja, tak to viete zvládnuť“, hovorí režisér klipu Dušan Krajčovič. Vo videoklipe účinkuje speváčka Veronika Strapková alias Veronika S, ktorá momentálne hosťuje v Slovenskom dome na Olympiáde v Pchojngčchangu. „Som rád, že Veronika S prijala pozvanie do tejto skladby. Je jeden z najpozitívnejších ľudí, ktorých poznám z hudobnej sféry a jej nezameniteľný prejav bol v podstate jediný, ktorý som si vedel v refréne prestaviť. Som rad že to vyšlo a skladba je na svete“, ukončuje nadšene Majself.

https://www.instagram.com/p/BfGCJAyHfgF/?taken-by=majself_neptun

Nadácia Dobrý skutok