Práve hráme

18/01/2018

Slovenka Martina Udičová organizuje v Taliansku zásnuby na mieru


Uspeli vo svete, doma ich nepoznáme! Každú stredu v premiére (repríza v sobotu) Oli Džupinková predstavuje Slovákov, ktorí žijú v zahraničí. Ďalšie tipy môžete posielať na slovacivzahranici@expres.sk.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Martina Udičová, organizátorka zásnub

Martina Udičová pochádza z Bardejova. Keď mala 19 rokov, odišla do Londýna, kde pracovala ako au-pair a učila sa angličtinu. Po roku stretla Taliana, za ktorého sa neskôr vydala. Pracovala ako čašníčka, potom v hoteli, kde plánovala program pre turistov, ale potom prišli deti a už jej neobnovili zmluvu v hoteli. Tak si vymyslela niečo vlastné – plánovanie zásnub v Taliansku –  Proposal Planner in Italy. Martina je jediná, ktorá takéto zásnuby v Taliansku organizuje.

Pred rokom si vytvorila internetovú stránku s ponukou organizovania zásnub a stihla zorganizovať už vyše 40 zásnub. Jednoducho, chlap napíše, ako si tie zásnuby predstavuje a Martina to celé zorganizuje. Baby o tom netušia, prídu do Ríma na výlet, a tam šok od chlapa s prsteňom. Ako to celé prebieha, čo to stojí a či už niektorá zo žien povedala „NIE“, si vypočujte v rozhovore.

Foto: Archív Martina Udičová

#olidzupi

Mobilné aplikácie Rádia Expres