Práve hráme

17/01/2018

Najlepšia video kompilácia Rusov a Američanov, ktorí precenili svoje autá


Vieme to veľmi dobre. Vieme, že autá nepatria na ľad, nepatria do hlbokej vody, nepatria na brehy jazier a morí, kde hrozí, že zapadnú do blata alebo premočeného piesku. Vždy sa ale nájdu experti, ktorí si nedajú povedať a namiesto toho, aby sa poučili na chybách iných, chcú robiť vlastné.

Vo videu nájdete famóznu kompiláciu videí prevažne z Ruska a Spojených štátov, ktorá zachytáva práve takýchto expertov. Zo záberov usudzujeme, že pri nich nikto neprišiel o život alebo k úrazu, preto ich môžeme považovať skôr za komické, respektíve tragikomické pre poškodenie auta.

https://www.youtube.com/watch?v=4vlNZVs9nm8

Je potrebné uviesť, že sú autá, ktoré sa vedia brodiť relatívne hlbokou vodou okolo jedného metra, takmer bez výnimky ide o off-roady. Sú však autá, predovšetkým tie spred dvadsiatich rokov a ruskej výroby ktoré vďaka svojej jednoduchosti vedia prežiť aj ponor celej kapoty pod hladinu. Predovšetkým naftové motory by mali teoreticky zvládať chod aj pod vodou, ak na nich všetko tesnenie funguje ako má a výfuk je vyvedený nad hladinu.

Viac zaujímavých článkov pre náročných motoristov nájdete na autoviny.sk

[fb_page_like url=“https://www.facebook.com/automotorasport/“]
Mobilné aplikácie Rádia Expres