Práve hráme

Nekonečný vianočný stream

Počúvaj ho čo najdlhšie a vyhraj skvelé ceny

01/12/2017

Áno, Áno, Áno! Beyonce spieva s Edom Sheeranom a je z toho Perfect Duet


Synonymom spojenia „rok 2017“ môže byť pokojne aj jedno meno. Ed Sheeran. 26- ročný spevák tento rok vydal tretí štúdiový album ÷, ktorý je megaúspešný po celom svete a obsahuje megahity ako Castle on The Hill, Galway Girl, Shape of You a Perfect. Práve singel Perfect sa stal akousi neoficiálnou hymnou všetkých zamilovaných, dokonalým vyznaním lásky.

Ed však neustále prekonáva samého seba a tak z piesne Perfect spravil duet s kráľovnou Beyonce. Na prvý pohľad nepochopiteľná súhra dvoch odlišných svetov, na prvé počutie však okamžité „wow“ a stláčanie replay tlačidla. Vypočuj si krásny Perfect Duet:

Ed Sheeran – Perfect Duet (with Beyoncé) [Official Audio]

Páčila sa Ti pesnička? Daj nám vedieť a napíš svoj názor do komentu nižšie, alebo na našom Facebooku.

Ed Sheeran – Perfect (Official Music Video)

Got Beyoncé to duet with me on Perfect, comes out today at 7pm ET / 4pm PT / midnight GMT x

Príspevok, ktorý zdieľa Ed Sheeran (@teddysphotos),

Zdroj foto: idolator.com

Odporúčame

aplikacie Rádia Expres