Práve hráme

04/12/2017

Aké sú slovenské Vianoce?


Každé ráno u Ďura s Djurom zisťujeme, aké majú Slováci Vianoce. Aké sú vaše vianočné zvyky, tradície, či zážitky? Podeľte sa o ne s nami!

Počúvajte každé ráno Hemendex, v ktorom vyhlásime aktuálnu tému, a pošlite nám svoj tip na najzábavnejšiu odpoveď. Autora najlepšej odpovede odmeníme tričkom Rádia Expres.

Aké sú slovenské Vianoce zisťujeme celý týždeň v Hemendexe od 4.12. do 8.12.


Dni Vianoc v Inchebe
Tradičné a originálne darčeky pre každého

Dni Vianoc v Inchebe prebiehajú od 1.12. do 20.12.2017, kedy si môžu návštevníci počas troch týždňov nakúpiť darčeky v predstihu, ale aj na poslednú chvíľu. Počas predvianočného obdobia tu nájdete tisíce tipov na tradičné aj originálne vianočné prekvapenia a vychutnáte si sviatočnú atmosféru, na ktorej nemôže chýbať vôňa vareného vína a vianočných špecialít. Len na Dňoch Vianoc v Inchebe môžete kúpiť originálne darčeky pre každého, ktoré nenájdete v ponuke obchodných centier.

Zároveň je tento rok pripravený aj výnimočne bohatý predvianočný program pre deti aj dospelých. Počas troch víkendov môžete v Inchebe zažiť Vianočné handmade víkendy s ručne vyrábanými darčekmi pre celú rodinu od slovenských autorov, výrobcov a remeselníkov. Pre deti sú pripravené víkendové programy na vianočnom pódiu s predstaveniami, tanečno-divadelnými vystúpeniami a hudobnými vianočnými rozprávkami. Viac informácií o programe nájdete TU.

Viac o Dňoch Vianoc v Inchebe
Nadácia Dobrý skutok