Práve hráme

29/11/2017

Slovák Juraj Ondrejkovič pracuje ako manažér rozvoja v nadnárodnej firme so sídlom vo Švajčiarsku


Uspeli vo svete, doma ich nepoznáme! Každú stredu v premiére (repríza v sobotu) Oli Džupinková predstavuje Slovákov, ktorí žijú v zahraničí. Ďalšie tipy môžete posielať na slovacivzahranici@expres.sk.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Juraj Ondrejkovič, manažér rozvoja vo firme Syngenta

Juraj Ondrejkovič sa narodil v Bratislave. Študoval na Fakulte manažmentu Univerzity Komenského v Bratislave. Druhý diplom, MBA, má z Univerzity Bocconi v Miláne. Juraj pôsobil v študentskej organizácii AIESEC, vďaka ktorej strávil rok v Ženeve už počas školy. Študoval strategický manažment a ľudské zdroje, a práve týmto oblastiam sa venuje už asi 15 rokov. Veľmi veľa skúseností získal, keď 8 rokov pracoval pre Svetové ekonomické fórum. Mimochodom, doteraz tam pracovali len dvaja Slováci a jedným z nich bol práve Juraj Ondrejkovič.

Aktuálne však pracuje v spoločnosti Syngenta, ktorá sídli vo švajčiarskom meste Bazilej. Firma pôsobí v chemickom a biotechnologickom priemysle a Juraj má na starosti celý systém rozvoja manažmentu. A viete aký manažér je dobrý manažér? Vypočujte si rozhovor so Slovákom Jurajom Ondrejkovičom.

Foto: Archív Juraj Ondrejkovič

#olidzupi

Nadácia Dobrý skutok