Práve hráme

22/11/2017

Mladá a talentovaná Daya prichádza s novým štýlom! Pozri si novinku New


Len osmnásťročná výherkyňa Grammy speváčka Daya vydáva nový singel New. Ten, ako názov napovedá, predstavuje zbrusu nový kreatívny smer, ktorým sa Dayina hudba bude uberať. O produkciu sa postaral renomovaný producent Stargate, ktorý v minulosti spolupracoval s Beyoncé, Rihannou alebo Katy Perry a Sir Nolan, ktorý stojí za nahrávkami Demi LovatoJustina Biebera alebo Seleny Gomez.

Pozri si novinku New:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„New je naozaj niečo nové. Je ostrejšia a priamejšia. Už žiadne slovné obchádzanie mojich citov. Je to úprimné, surové a silno emotívne. Chcela som vytvoriť niečo, u čoho ľudia môžu plakať, kričať a tancovať. Niečo, čo ich prebudí z ľahostajnosti a prinutí ich niečo cítiť,“ približuje singel Daya.

Americká pesničkárka sa v tomto roku stala najmladšou členkou rebríčku Forbes 30 pod 30 a Rolling Stone ju zaradil do výberu 10 nových umelcov, ktorých musíte poznať. Spolupracovala na päťkrát platinovom singli Don“t Let Me Down s Chainsmokers, za ktorý dostala spomínanú Grammy a jej debutový album Sit Still, Look Pretty sa stal pätkrát platinovým.

https://www.instagram.com/p/BZTJNL_AYzq/?taken-by=daya

Zdroj: Universal Music s.r.o.

Nadácia Dobrý skutok