Práve hráme

21/11/2017

Festival Hip-Hop Žije sa rozrastá, na budúci rok bude aj v Prahe!


Festival Hip-Hop Žije ovládne leto 2018 na Slovensku aj v Česku! Najväčší slovenský rapový festival po prvý raz zavíta i do Prahy. Záujem oň totiž z roka na rok rastie a tak sa okrem Bratislavy, Domaše, Duchonky a Ostravy predstaví aj v hlavnom meste našich západných susedov. Hip-Hop Žije je skutočným unikátom, nikde inde totiž nemajú fanúšikovia k dispozícii na jednom mieste celú rapovú špičku našej hudobnej scény. Nenechajte si ujsť hudobnú udalosť budúceho roka! Hip-Hop Žije odštartuje v Bratislave už 29. júna!

Festival expanduje a organizátori pridávajú aj Prahu. Festival je jediným podujatím svojho druhu, ktorý spája rapovú komunitu v našich krajinách. V novom ročníku zažijú návštevníci mnoho prekvapení. Na festivale vystúpia najlepší slovenskí a českí raperi a ani tento raz nebudú chýbať zahraniční headlineri. Ich mená si zatiaľ organizátori nechávajú ako prekvapenie. Program vyskladajú tak, aby si na svoje prišli všetci nadšenci tohto druhu hudby.

Hip-Hop Žije je jednou z najväčších rapových udalostí pod holým nebom v strednej Európe. Pred piatimi rokmi začínal ako menší festival, no odvtedy sa rozrástol na podujatie  úctyhodných rozmerov.

Kúpiť vstupenky

Mobilné aplikácie Rádia Expres