Práve hráme

25/10/2017

Miro Žbirka zažil prekvapenie, na ktoré tak skoro nezabudne!


Manželke Mira Žbirku Katke sa podarilo veľké prekvapenie. K spevákovym 65. narodeninám včera zorganizovala oslavu v nádhernom prostredí Café Mozart na Staromestskom námestí v Prahe, rovno oproti Staromestskej radnici, kde sa pred 29 rokmi brali. Orloj za oknami a mozartovské zariadenie kaviarne umocnili atmosféru veľkého prekvapenia. Nič netušiaci Meky, ktorý od Katky dostal pozvanie na kávu, sa za zvuku beatlesovskej skladby Happy Birthday zrazu ocitol medzi množstvom jeho spolupracovníkov a kamarátov, ktorí mu spolu so speváčkou Marthou popriali všetko najlepšie.

Spevák si zachoval imidž anglickeho gentlemana, a aj keď veľmi milo prekvapený, sa nenechal nečakanou oslavou zaskočiť, a s humorom sebe vlastným prijímal ďalšie darčeky a gratulácie. Honza Kříž zaspieval skladbu Atlantída z rovnomenného muzikálu, Meky pridal Len s ňou, zástupcovia Universal Music priniesli nový vinyl Symphonic album, ktorý na pódiu pokrstili. Od dua Ťežkej Pokondr dostal dvojníka a pekný obraz. Od organizátorov tortu v podobe plagátu na Symphonic tour 2017 a a od hosťa turné Lenky Filipovej vinyl s koncertom The Beatles a nylonové struny na klasickú gitaru.

Medzi hosťami a gratulantmi sa objavili aj Anna K., Libor Bouček, Miroslav Donutil, producent Jan P. Muchow a mnoho ďalších kamarátov a spolupracovníkov.

Meky, všetko najlepšie!

Nadácia Dobrý skutok