Práve hráme

21/09/2017

The Gang zachránia rock na Slovensku!


The Gang je slovenská rocková kapela, ktorá vznikla v roku 2013. Na jej čele stojí slovenská hard-rocková gitarová legenda Vadim Bušovský, známy z účinkovania v legendárnych Dorian Gray. V roku 2016 sa za mikrofón postavila mladá talentovaná speváčka Dory, ktorej nezameniteľný hlas si všimli aj porotcovia v súťaži Rocková maturita 2016, kde si kapela vďaka svojmu dynamickému rockovému koncertnému prejavu vybojovala 3. miesto. The Gang taktiež vystúpili na najväčšom domácom rockovom festivale Topfest 2016. Členmi kapely sú okrem Vadima a Dory basgitarista Tom the Thunder, klasicky vzdelaný klávesák Iggy the Reaper a ťažkotonážny bubeník Dr. Evil.

https://www.youtube.com/watch?v=OqTViSi4m7E

Štýlom The Gang je zmes hard-rockových koreňov v kombinácii s moderným zvukom a čírou energiou, čím spolu vytvárajú výbušný, intenzívny a dynamický zvuk. Svojou tvorbou nasledujú dedičstvo kapiel ako Led Zeppelin, Deep Purple, AC/DC a pod., avšak čerpajú inšpiráciu aj z moderných rockových kapiel ako napr. The Pretty Reckless, The White Stripes, Rival Sons či Wolfmother. V roku 2017 kapela plánuje dokončenie debutového albumu, z ktorého už vyšlo 5 singlových skladieb podporených videoklipom.

Naštartuj svoju hudobnú kariéru s Rádiom Expres a predveď svoju tvorbu celému Slovensku.
Máš kapelu? Pošli video! Si sólový spevák alebo speváčka? Pošli video! Sme otvorení všetkým štýlom a tvoje video Ozo Guttler ukáže celému Slovensku na našom webe a na našom Facebooku.

Pošli nám svoj klip

Nadácia Dobrý skutok