Práve hráme

11/07/2017

Raper Opak predstavuje letný song „Ešte viac“!


Člen skupiny AMO prichádza po 9-tich rokoch s novou skladbou, v ktorej sa spojil s herečkou Aničkou Rakovskou. Videoklip vznikol spontánne na dovolenke v Barcelone a obľúbených miestach Bratislavy.

„Pred rokom sme s Martinom „Majlom“ Štefánikom (Ľudové mladistvá) vyrobili prvý nástrel skladby. Potom som ju odložil a nechal tak. Neskôr som sa k nej vrátil aj s bubeníkom Petrom Hledíkom a vytiahol z koša. Nahrali sme živé bicie a potrebovala ženský spev. On mi predstavil Aničku. Vôbec som nevedel do čoho idem. Nakoniec práve vďaka nej dostala pesnička pre mňa nový rozmer, aký som doteraz počas môjho sóla ešte nikdy nepocítil. Nadchlo ma to,“ opisuje Opak. „Spievala som vždy, v rôznych zoskupeniach a projektoch, no popri škole či divadle šiel spev trochu do úzadia. O to viac som sa potešila tejto spolupráci. Opak mal vec vymyslenú, snažili sme sa len dokresliť jeho myšlienku skladby, teda životnej pohody a optimizmu,“opisuje spoluprácu Aničku.

„S kapelou A.M.O. sme za posledné roky hrali tak veľa, že som vôbec nemal čas na rodinu. Posledné dva roky si užívam pokoj v malej dedinke. Som dvojnásobný otec a chcem mojim dvom dcéram spraviť krásne detstvo. Hudobne mám za sebou naozaj všeličo, ale stále nie dosť. A myslím, že dozrel čas znova nahrávať. Nie že by som sa išiel pretrhnúť, veci robím tak ako prídu. Aby som sa mohol vždy ešte viac nadýchnuť.“

Opak momentálne prežíva kľudné obdobie. Väčšinu voľného času trávi na záhrade svojho nového rodinného domu mimo Bratislavy, v ktorej žil 33 rokov. Venuje sa jóge, bojovému umeniu, plávaniu a ochutnávaniu vína. Atmosféru jeho života cítiť aj z jeho nových skladieb.

„V dobe, kedy som pracoval na skladbe, sme odchádzali na dovolenku. Zobral som si kameru s rybím okom a ako som sa prechádzal v mojom najobľúbenejšom meste sveta som sám seba nakrúcal. Presne to vyjadruje text skladby, ktorá je o tom čo mám najradšej a kde nachádzam svoju pohodu,“ uzatvára.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Nadácia Dobrý skutok