Práve hráme

22/06/2017

Slovák Michal Vaško pracuje v USA pre známu pracovnú sociálnu sieť LinkedIn


Uspeli vo svete, doma ich nepoznáme! Každú stredu v premiére (repríza v sobotu) Oli Džupinková predstavuje Slovákov, ktorí žijú v zahraničí. Ďalšie tipy môžete posielať na slovacivzahranici@expres.sk.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Michal Vaško, LinkedIn Sales Navigator

Michal Vaško je zo Spišskej Novej Vsi. Momentálne žije v San Franciscu a robí dizajn manažéra pre LinkedIn. Michal žije mimo Slovenska skoro 11 rokov. Neštudoval na vysokej škole, ale má obrovské množstvo skúseností. Takmer 8 rokov žil a pracoval v Londýne. A posledné 3 roky žije v USA. Pracoval napríklad pre online zoznamku Badoo, teraz pracuje LinkedIn. To je sieť, kde zdieľaš svoj profesionálny život a články, ktoré ťa zaujímajú vrámci Tvojej práce. Tam človek nezdieľa fotky detí, psíka ani fotky z dovolenky, formujeme si tak vlastnú značku. Ja by som to nazvala tak, že je to online životopis.

To, čo robí Michal, je produkt, ktorý využívajú hlavne headhunteri – teda hľadači talentov. Jeho pozícia sa volá LinkedIn Sales navigator a je zodpovedný za celý produkt, má v tíme 5 dizajnérov, rieši vizuál. Michal Vaško si už našiel rovnováhu medzi prácou a voľný mčasom. Už nerobí nonstop ako na začiatku svojej kariéry, vie si rozdeliť svoj čas pretože sa naučil, že nežijeme preto, aby sme pracovali, pracujeme preto, aby sme žili.

Foto: Archív Michal Vaško

#olidzupi

Mobilné aplikácie Rádia Expres