Práve hráme

21/06/2017

Lina Mayer má novú skladbu, klip aj imidž!


Tento rok sa Lina Mayer v relácii Tvoja tvár znie povedome blysla ako Beyoncé, Jessie J, Loreen, Adele či dokonca Tarkan, ale podľa nás jej to najviac svedčí vo vlastnej „koži“. Hoci aj s oranžovými vlasmi, ktoré ukázala v klipe ku novinke Don´t leave me now.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Skladba je o tom, ako Lina vníma svet, emócie a vzťahy. „Text je mojou reakciou na to, ako dnes vyzerajú mnohé vzťahy. Akoby boli iba materiálnou vecou, ktorá keď sa pokazí, tak ju jednoducho vyhodíme a kúpime si novú. Chápem, že vo vzťahu môžu nastať nepríjemnosti, ale myslím si, že nemá zmysel kvôli nim stratiť všetko pekné a dobré. Možno by sme len pozornejšie mali počúvať svoje vnútro a nevzdávať sa tak rýchlo. Pretože často sú to naše egá, ktorá nás v živote mätú a zle vedú,“ hovorí Lina o novinke, pod ktorú sa producentsky podpísal  Vlado „Randy“ Gnepa. Tohto človeka netreba predstavovať, ale keby predsa len, tak spomeňte skladby Slnečná balada , Muooj Bože, Ráno v novinách a mnoho ďalších singlov Katky Knechtovej, Komajoty, Nocadeň či iných.

Vo videoklipe tancujú The Pastels

Videoklip ku skladbe Don´t leave me now režíroval ostrieľaný Laco Rychtárik. Príbeh nečakajte, cieľom bolo vytvoriť pekné „obrázky“, ktoré by podčiarkli atmosféru popovej melodickej skladby. A to pekné v klipe nie je len Lina. „Klip som zverila človeku, ktorý vie, ako premýšľam a robí vynikajúcu prácu. Aj preto je mojím dvorným režisérom. Chceli sme vytvoriť niečo jednoduché, no vizuálne zaujímavé, v klipe uvidíte aj tanečníkov z The Pastels,“ vysvetľuje Lina. Pri príležitosti novej skladby a klipu sa rozhodla oživiť tiež svoj imidž. „Keď už novinky, tak poriadne. Trúfla som si na oranžovú farbu, ktorá nech to znie akokoľvek uletene, je hitom roka 2017.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

https://www.instagram.com/p/BViGMD4gRO9/?taken-by=linamayerofficial

Mobilné aplikácie Rádia Expres