Práve hráme

12/06/2017

Nápady a recepty zo zázračného ateliéru – vyhraj knihu!


Janka a Tomáš Šebovci, predstavitelia jednej z najpopulárnejších televíznych relácií pre deti – Zázračný ateliér, prinášajú nádhernú knihu plnú zaujímavých nápadov a receptov.

Zo všetkých správnych odpovedí, ktoré prišli do súťaže o knihu Nápady a recepty zo zázračného ateliéru, bolo vyžrebovaných 5 výhercov: Denisa Šebeňová, Jozef Pliešovský, Marcela Vasičková, Vlasta Janeková a Silvia Brezovská. Gratulujeme!


O knihe:

Milovaní predstavitelia jednej z najpopulárnejších televíznych relácií pre deti, Janka a Tomáš Šebovci zo Zázračného ateliéru RTVS, prinášajú nádhernú knihu plnú zaujímavých nápadov a receptov. Nájdete v nej nielen ich obľúbené recepty a tvorivé postupy, ale aj kapitolu o tom, ako relácia vlastne vzniká. O výnimočnú grafickú podobu sa postarala talentovaná slovenská grafička Mária Rojko.

Knižka je určená všetkým dievčatám a chlapcom, ktorí majú chuť zažiť veľké tvorivé dobrodružstvo. Janka a Tomáš zo Zázračného ateliéru v nej vyrábajú hračky, bábky, mňamkové dobrôtky, skrátka, všelijaké krásne veci, ktoré môžu poslúžiť aj ako milý „vlastnoručný“ darček. Samozrejme, nechýba presný popis, čo budeme potrebovať a ako treba postupovať.

Nadácia Dobrý skutok