Práve hráme

29/05/2017

Múmia – zaži s nami slávnostnú 3D premiéru na obrovskom plátne!


Napínavý, dobrodružný trhák s hororovými scénami!

Impozantný filmový zápas, v ktorom sa stretnú dve legendy. Tento súboj má podobu výpravného akčného dobrodružstva, ktoré má byť prvým dielom veľkolepej série, ktorá nás zavedie do sveta bohov a monštier.

Múmia prichádza do slovenských kín od 8. júna.

Súťažili sme o 2 vstupenky na slávnostnú premiéru filmu v Bratislave. Zo všetkých správnych odpovedí bolo vyžrebovaných 5 výhercov – Tomáš Kotlárik, Lenka Hutníková, Alexandra Bolhajová, Štefan Obert a Martina Bučeková. Gratulujeme!


O filme:

Pred dvetisíc rokmi v Egypte sa veľmi ambiciózna princezná Ahmanet (Sofia Boutella) chystá na prevzatie vlády v krajine po svojom otcovi a pre naplnenie svojho cieľa sa neváha spojiť s temnými silami a vykonávať veci, z ktorých tuhne krv v žilách. Za svoje činy bola potrestaná mumifikáciou zaživa a pochovaná tak, aby ju nikto nenašiel. O dvetisíc rokov neskôr sa v mieste jej večného odpočinku ocitli dobrodruh Nick Morton (Tom Cruise) a archeologička Jenny Halsey (Annabell Wallis). Tí nešťastnou náhodou objavili Ahmanetin sarkofág, ktorý nechala Jenny urýchlene previezť do Londýna k ďalšiemu skúmaniu. Jenny pracuje pre tajnú organizáciu Prodigium, ktorej cieľom je prenasledovanie a odchyt nebezpečných monštier.

Riaditeľom Prodigia je Dr. Jekyll (Russell Crowe), ktorý má v tomto smere pomerne bohaté skúsenosti. Lenže lietadlo prevážajúce múmiu prekliatej princeznej sa zrúti k zemi krátko pred pristátím a na miesto určenia už nedoletí. Nickovi sa akoby zázrakom podarí katastrofu prežiť, nakoniec ale zistí, že smrť v troskách lietadla by bola pre neho vykúpením. Princezná Ahmanet sa vďaka jeho nepremysleným činom prebudí a túži po nadvláde nad svetom.

K tomu ale potrebuje aj svojho domnelého osloboditeľa.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Mobilné aplikácie Rádia Expres