Práve hráme

15/05/2017

Nocadeň vydávajú rekapitulačný album Introspekcia


Skupina Nocadeň rekapituluje 20 rokov na scéne výberovým albumom INTROSPEKCIA, ktorý vyšiel 12. mája 2017. Kapela na ňom prináša svoje najväčšie hity okorenené o aktuálny hit Čítaš mi z pier a bonusmi, ktoré doteraz nevyšli na žiadnom albume. Hity ako Steny, Slová už nevravia nič, Havran, alebo V nás sú vyšperkované remastrovaným zvukom dvojnásobného držiteľa americkej Grammy Vlada Mellera.

Pozri si skvelú akustickú verziu Čítaš mi z pier, ktorú nám Nocadeň zahrali v Expres Live:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Kľúč podľa ktorého sme pesničky vyberali bol nasledovný. Vyberali sme zo singlov, ktoré zarezonovali u fanúšikov a sú povinnou jazdou na našich koncertoch a druhý aspekt bol ten, aby výberovka aj ako celok mala nejaký charakter a dramaturgiu.Vedeli sme, že skladbu Organizmy II majú naši fanúšikovia veľmi radi. Pre nás však začala byť v tej pôvodnej podobe už nezaujímavá, prestali sme ju dokonca aj hrávať na koncertoch. To sa však stretlo u fanúšikov s istou nevôľou. Takže sme stáli pred zaujímavou výzvou. Na turné k Pozemským astronautom sme ju teda opäť vytiahli a dali sme jej charakter, ktorý bol aj v kontexte nových pesničiek veľmi oživujúci. Dokonca natoľko, že vznikol tlak, aby sme tú pesničku nanovo nahrali v tejto novej podobe. „ komentuje líder skupiny Rasťo Kopina.

Pri príležitosti vydania nového albumu môžete chalanov zažiť na malom „soaré“ v Martinuse na Obchodnej ulici v Bratislave, ktoré sa bude konať 16.5.2017 (utorok) od 18,00 hodiny.

Introspekcia

1. Čítaš mi z pier
2. Havran
3. Slová už nevravia nič
4. Steny
5. Iba pár minút
6. V nás
7. Letíš padáš
8. Buď hviezda
9. Na čo asi myslíš?
10. Nestrieľajte do labutí
11. Miska s mliekom
12. Tvoj mono hlas
13. Organizmy II
14. Papierové kone
15. Umriem pri tvojich nohách
16. V nás / semiakustická verzia
17. Havran / semiakustická verzia

Mobilné aplikácie Rádia Expres