Práve hráme

11/05/2017

Slovenka Katka Benzová je oficiálnou fotografkou skupiny Guns N“ Roses


Uspeli vo svete, doma ich nepoznáme! Každú stredu v premiére (repríza v sobotu) Oli Džupinková predstavuje Slovákov, ktorí žijú v zahraničí. Ďalšie tipy môžete posielať na slovacivzahranici@expres.sk.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Katarína Benzová, fotografka Guns N“ Roses

Katarína Benzová pochádza z Liptovského Mikuláša. Absolvovala individuálne stredoškolské štúdium na Hotelovej Akadémii v Liptovskom Mikuláši. Keď mala 14 rokov, podpísala modelingovú zmluvu s Elite Model Management v Prahe a hneď ju poslali do sveta. Modelingu sa venovala 12 rokov, a potom, jedného dňa nafotila koncert skupiny Guns N“ Roses vo Viedni. Fotky zavesila na sociálne siete, ktoré zaujali nielen kapelu, ale aj jej manažment.

Katka sa tak stala oficiálnou fotografkou skupiny Guns N“ Roses. Ale spolupracuje aj s ďalšími známymi kapelami. Má tiež za sebou úspešnú výstavu na filmovom festivale v Cannes alebo výstavu KISS v Las Vegas. A robí aj charitatívne výstavy. Napríklad vytvorila a nafotila kampaň na záchranu Medveďa ušatého v Ázii, ktorú podporili Ozzy a Sheron Osbourne, Anthony Kiedis z Red Hot Chili Peppers, Moby, Duff McKagan z Guns N“ Roses, Simon Le Bon z Duran Duran či komik Matt Lucas.

Katka, you rock! :)

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Katarína Benzová vytvorila dokument Revolución – o historickej udalosti na Kube, keďže tam koncertovala jedna z prvých amerických skupín The Dead Daisies (zložená z členov kapiel ako The Rolling Stones, Guns N“ Roses, Thin Lizzy, Motley Crue,…)

Všetky jej fotky nájdete aj na Facebooku: facebook.com/KatarinaBenzova

Foto: Archív Katarína Benzová
Facebook: facebook.com/KatarinaBenzova/

#olidzupi

Mobilné aplikácie Rádia Expres