Práve hráme

15/05/2017

Dr. Oetker – Ako začínajú Slováci svoj deň


Najväčší slovenský rádiový prieskum! Dozvieš sa v ňom, ako začínajú Slováci svoj deň.
Celý týždeň zisťujeme, ako Slováci štartujú deň. A k tomu potrebujeme aj teba a tvoj tip.

Počúvaj každé ráno Hemendex a zapoj sa! Zareaguj svojou najtrefnejšou správou a pošli nám svoj tip na najzábavnejšiu odpoveď.

Ak bude tvoja odpoveď najlepšia, získaš raňajky v podobe troch druhov nových ovsených kaší Dr. Oetker na celý mesiac.
Ako Slováci začínajú svoj deň zisťujeme každý deň v Hemendexe od 15.5. do 19.5.


Vyskúšajte novú edíciu ovsených kaší Dr. Oetker.
Naštartujte svoj deň s ovsenými kašami Goji, Açaí a Rakytník

Ovsené kaše od Dr. Oetker majú vysoký podiel ovsených vločiek, vlákniny a beta-glukánov. Ovsené vločky obsahujú beta-glukány, ktoré prispievajú k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi. Priaznivý účinok pozorujeme už pri konzumácii 3 g beta-glukánov z ovsa denne. Tieto prospešné účinky dosiahnete už pri konzumácii 2 porcií ovsenej kaše Dr. Oetker denne.

Jednoporciové kaše balené po 4 kusoch v krabici sú pripravené lichotiť Vašej chuti všade tam, kde máte k dispozícii hrnček a trocha vody. Stačí 150 ml horúcej vody, zamiešať a výborná kaša je pripravená pre Vaše maškrtenie. Vďaka kvalitným surovinám a jednoduchej príprave je skvelou voľbou na raňajky alebo ako rýchle občerstvenie počas dňa.

Nová rada ovsených kaší Dr. Oetker prináša svieže a jedinečné chute, ktoré potešia nielen váš apetít, ale aj vitalitu.

Goji – tajomstvo čínskej medicíny, prvé zmienky o ňom pochádzajú z 2. storočia pred n.l. Toto zázračné ovocie je bežnou súčasťou jedálnička tamojších ľudí, ktorí veria, že ide o plod dlhovekosti. Ak ste Goji este nevyskúšali, je najvyšší čas to zmeniť.

Ak vás láka exotická chuť Açaí, tak vedzte, že vyskúšate chuť plodov palmy rastúcej v amazonských dažďových pralesoch. Plody Açaí konzumovali pre ich priaznivé účinky už domorodci z kmeňov Južnej Ameriky a môžete ich nájsť aj v súčasných brazílských jedlách.

Trojicu atraktívnych chutí uzatvára Rakytník – výnimočná rastlina sýtej oranžovo-červenej farby, ktorú poznali už v tibetskej a čínskej medicíne. Ľudstvo využíva jeho liečebné účinky už 2500 rokov, a to najmä kvôli všestrannému využitiu a blahodárnemu vplyvu na organizmus.

Aj ranný tím Hemendexu si na raňajky pripravil nové druhy ovsených kaší Dr. Oetker:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Viac info

Štatút súťaže

Mobilné aplikácie Rádia Expres