Práve hráme

25/07/2020

Slovnaft – Šťastný liter


Počas celého augusta až do polovice septembra ste mohli za tankovanie na čerpacích staniciach Slovnaft získať skvelé finančné výhry až do výšky 5.000 EUR v súťaži Šťastný liter. Ak ste natankovali akékoľvek palivo EVO, EVO Plus alebo ECO+ Autoplyn a pri tankovaní ste použili svoju BONUS kartu, boli ste zaradení do žrebovania. Následne už len stačilo počkať na výherný telefonát z Rádia Expres.
Výhry spolu získalo 44 výhercov, ktorým srdečne gratulujeme!

Zoznam všetkých výhercov nájdete na www.stastnyliter.sk


Palivá EVO a EVO Plus

Základné palivá EVO 95 a EVO Diesel s obsahom aditív EVOTECH formula účinne čistia váš motor, čím predlžujú jeho životnosť.

Prémiové palivo EVO 100 Plus so zvýšeným obsahom aditív EVOTECH formula špičkovo čistí váš motor, má viac než 100 oktánov a je vhodné pre každý benzínový motor.

Prémiové palivo EVO Diesel Plus so zvýšeným obsahom aditív EVOTECH formula špičkovo čistí váš motor, má vyššie cetánové číslo, chráni pred koróziou a je vhodné pre každý naftový motor.

Alternatívne palivo ECO+ Autoplyn šetrí životné prostredie, vďaka ktorému znížite náklady na prevádzku vozidla, zvýšite dojazdovú vzdialenosť a je dostupné až na 110 čerpacích staniciach Slovnaft.

Zistiť viac o EVOTECH formula
Mobilné aplikácie Rádia Expres